Επισκέπτες

312399
ΣήμεραΣήμερα14
ΧθέςΧθές53
ΕβδομάδαςΕβδομάδας63
ΜήναΜήνα305
ΣυνολικάΣυνολικά312399

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 67 επισκέπτες και κανένα μέλος

facebook

Βιομηχανικά κτήρια

Συνεργείο αυτοκινήτων και καταστήματα

Μελέτη για την κατασκευή κτηρίου με τις εξής χρήσεις:

 

  • Συνεργείο αυτοκινήτων
  • Καταστήματα

 

Μεγάλα ανοίγματα, προσανατολισμένα ώστε να διευκολείνεται η κυκλοφορία ακόμα και μεγάλων οχημάτων, καθώς και η εύκολη εναλλαγή του αέρα, χώροι αποθήκευσης και γραφεία όλα στοιχεία απαραίτητα για τη λειτουργικότητα του συνεργείου αυτοκινήτων, επιβεβλημένες επιλογές για το σχεδιασμό του κτηρίου.

 

Η ύπαρξη οστόσο των καταστημάτων μπροστά από το συνεργείο προσέφερε την ευκαιρία για ένα καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Οι μεγάλες τζαμαρίες, με το ιδιαίτερο σχήμα, το στέγαστρο που συγκρατείται από λεπτούς μεταλλικούς ελκυστήρες, η εσοχή της εισόδου, στοιχεία της 4ης και τελικής πρότασης, αποφορτίζουν τον όγκο των 300ίων τετραγωνικών, αποφεύγοντας τη μονοτονία και δημιουργόντας την αίσθηση αρθρωτής ανάπτυξης τόσο της κάτοψης όσο και της ογκοπλαστικής του κτηρίου παρά το κατα τ' άλλα ορθογώνιο σχήμα του.

 

1η Πρόταση:

 

01.jpg 02.jpg 03.jpg 04.jpg

 

2η Πρόταση:

 

01.jpg 02.jpg 03.jpg 04.jpg 05.jpg 06.jpg

 

3η Πρόταση:

 

01.jpg 02.jpg

 

4η Πρόταση:

 

01.jpg 02.jpg 03.jpg 04.jpg

 

•πατήστε πάνω στις εικόνες για μεγέθυνση

Πολιτική απορρήτου...

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτή την πολιτική...